Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

                                                  SEMIFREDDO
 Μια από τις πιο δημοφιλής γεύσεις της Ιταλίας, το Semifreddo που σημαίνει μισοπαγωμένο, αποτελεί έναν από τους κλασικούς τρόπους παρασκευής γλυκισμάτων, με βάση την αφράτη σαντιγί και το παγωτό. Οι παραλλαγές του πολλές, και η γεύση του ξεχωριστή και υπέροχη! Φυσικά, οι συστάσεις προς το ελληνικό κοινό έγιναν για πρώτη φορά από τα ζαχαροπλαστεία Papagallino!



  • Μαύρο-'Ασπρο Σατέν
  • Μανταρίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου